Jestem ciekaw co sadzicie o seksie ze zwierzetami.
W niektorych krajach, jak Szwecja jest to legalne i ogolnie tolerowane.
Ja sam uwazam to za troche chore.
A co wy o tym sadzicie? Moze ktos z was mial mysli, lub przygody z takim rodzajem fetyszu?
zapraszam do dyskusji
Kolor wlosow: blond
Wzrost: 193
Imie: Jarko
Stan cywilny: kawaler
Wysłany: 2005-12-29, 00:23
Mysle, ze gdybym mial farme i spotkal takiego wykolejenca posuwajacego moja kobyle to chyba bym mu jaja odstrzelil.
Nie toleruje czegos takiego kompletnie.
Mam znajoma ktora kiedys z Kazzy sciagala takie filmiki. tylko po to by to ocenic, zobaczyc...
No jak widzialem jak jej sie geba usmiecha przy tym, to myslalem ze ja walne.
Moze to problem ze mna i tego nie rozumiem, ale nie wyobrazam sobie tego kompletnie.
Z drugiej strony to sekoholikom sie nie dziwie, samotnikom tez nie, no i dziwakom ze zryta psycha - jak z kobietami problem to sie posuwa wszystko co podejdzie pod.. no wiecie co.
Nie wiem co o tym jeszcze powiedziec. Ohyda! :/
_________________ "Kto nauczyl nas jak byc mezczyzna?! Nikt!"
M. Allen
To raczej podchodzi pod jakies zboczenie.Nie znam nikogo, kto by uwazal to za wspanialy seks. Mysle, ze takie praktyki sa raczej na uzytek filmow, bo nie wyobrazam sobie by moglo to kogos pociagac. Zreszta zawsze moge sie mylic. Osobiscie jestem na "nie"
_________________ "I spojrzeniem nieraz kobiety wiecej grzesza niz czynem"
Tak apropo tego tematu.... ostatnio natknelam sie na pewien artykul.... :/
" Bestialsko skrzywdzony pies
(21 Grudnia 2005)
W Gdyni zostala zgwalcona suczka i to bynajmniej nie przez psa, ale przez czlowieka. Prokuratura po zbadaniu sprawy uznala, ze takie zdarzenie rzeczywiscie mialo miejsce. Gwalciciel (lub gwalciciele) poki co nie sa znani.
- To pierwszy taki przypadek zarejestrowany w naszej prokuraturze - mowi Mariusz Koszla z Prokuratury Rejonowej w Gdyni. - Na razie policjanci nie zatrzymali sprawcy, ale mamy nadzieje, ze tak sie stanie.
Zdarzenie mialo miejsce na gdynskich Karwinach. Lekarz weterynarii jak co dzien przyjechala do pracy z psem. 6-letnia suczka rasy seter irlandzki miala zwyczaj (czekajac, az pani skonczy prace) wylegiwac sie na parkingu, przed wejsciem do gabinetu. Ze zwierzakiem nigdy nie bylo klopotu, bo nigdy samowolnie sie nie oddalal. O godz. 16.30 seter jeszcze byl, ale pol godziny po?niej, gdy lekarka wyszla z gabinetu, psa juz nie bylo. Wlascicielka natychmiast rozpoczela poszukiwania.
Pomagala jej znajoma. Minela godzina, dwie i nic. Przed godz. 20 lekarka po raz kolejny probowala gwizdaniem przywolac psa. W tym momencie zobaczyla swoja suczke. Pies byl przerazony i caly sie trzasl. Dziwnie szedl - na sztywnych tylnych lapach. Z tylu byl czyms oblepiony. Kiedy wlascielka uniosla ogon, okazalo sie, ze zwierze ma uszkodzony odbyt. Wyciekala z niego sperma. Kobieta zeznala, ze jest przekonana, iz pies zostal zgwalcony przez czlowieka. I to wielokrotnie lub przez kilka osob. Na podstawie swojej wiedzy wykluczyla tez, by byl to skutek spotkania z psem - suczka jest wysterylizowana, wiec nie jest seksualnie atrakcyjna dla innych psow.
Opinie wlascicielki psa potwierdzil biegly. Stwierdzil: "Suczka znajdowala sie w stanie szoku pourazowego. Powyzsze obrazenia sugeruja gwalt osob trzecich na zwierzeciu".
To trudna sprawa, bo nie udalo sie odnale?c swiadkow zdarzenia. Wobec niewykrycia sprawcow dochodzenie umorzono.
- To znaczy, ze uwazamy, ze sam czyn byl, ale nie ujeto sprawcy - precyzuje prokurator Mariusz Koszla.
Autor: (boj)"
Kolor wlosow: ciemny braz z domieszka czerwieni na koncach
Wzrost: 156 (w kapeluszu :P )
Stan cywilny: Panna
Wiek: 28 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 866 Skąd: Walbrzych city ;)
Wysłany: 2005-12-29, 13:37
JAk dla mnie to jest totalny debilizm widzialam filmik na ktorym klijentka robila loda dogowi niemieckiemu widac bylo jego wyraz pyska ktory doslownie oznaczal "co ty ze mna robisz"nastepnie jak walila sie z kucykiem robila laske koniowi i dawala sie posuwac owczarkowi od tylca malo hafta nie puscilam <bleeeee>.Jak bym dorwala tych co tak uzadzili ta biedna sunie to bym im uzadzila takie pieklo ze do konca zycia by cierpieli <Mad>.Nie toleruje tego jak dla mnie takich ludzi powinni zamykac i leczyc .
_________________ Wszelkiego rodzaju zboczenia sa do wyleczenia , ale nie w moim przypadku
"Ja? Ja tu mam lezec i pachniec."
djzlodziej [Usunięty]
Wysłany: 2005-12-29, 14:55
agusia, no ten artykul daje do myslenia na ten temat. rozumiem ze zwierze ma z tego jakas przyjemnosc (chociaz nie wiem czy to mozliwe), ale krzywdzenie ich w taki sposob to duuza przesada.
Diablica666, Twoj podpis jest paradoksalny do Twojej wypowiedzi
Mysle, ze gdybym mial farme i spotkal takiego wykolejenca posuwajacego moja kobyle to chyba bym mu jaja odstrzelil.
:D:D
Biggi napisał/a:
No jak widzialem jak jej sie geba usmiecha przy tym, to myslalem ze ja walne.
:D:D jak to przeczytalam to tak sie usmialam jak dawno nie Biggi, widze, ze zarcik Ci sie wyostrza
A tak na serio to uwazam to za totalne skrzywienie. I przyprawia mnie to o mdlosci. poprostu jeden wielki obleh ... fuuuu... Nawet jak widze "podnieconego pieska" to staram sie nie patrzec... ehhh nie lubie czegos takiego
Tak jak powiedziala la mujer, to juz nie jest zboczenie tylko choroba
[ Dodano: 2005-12-29, 16:47 ]
A tych sqrw...li co zrobili to tej suce zamknalbym do do niewilkiego pokoiku, gdzie na przemian raz dostawaliby wpie.... a po?niej mieli randke z bardzo zlym staffem, po?niej szybka reanimacja i tak w kolko do zajeb...
[ Dodano: 2005-12-29, 17:10 ]
Hi hi, a na deserek wyglodnialy pedal czarnuch
djzlodziej [Usunięty]
Wysłany: 2005-12-29, 19:25
ned, taki system kar to ja rozumiem
ale co racja to racja- to jest BARDZO chore
Masz kancelarie? Mysle, ze nadaje sie na wspolnika
[ Dodano: 2005-12-29, 19:46 ]
A tak w ogole to powinienem dostac w rece troche wladzy ustawodawczej (jakas aktualizacja kk by sie przydala), moze zrobilo by sie w tym kraju troche normalniej
Tak jak powiedziala la mujer, to juz nie jest zboczenie tylko choroba
[ Dodano: 2005-12-29, 16:47 ]
A tych sqrw...li co zrobili to tej suce zamknalbym do do niewilkiego pokoiku, gdzie na przemian raz dostawaliby wpie.... a po?niej mieli randke z bardzo zlym staffem, po?niej szybka reanimacja i tak w kolko do zajeb...
[ Dodano: 2005-12-29, 17:10 ]
Hi hi, a na deserek wyglodnialy pedal czarnuch
A moze przed spankiem jeszcze jakis niewyzyty goryl
_________________ Kocham smierc bo tylko ona na mnie czeka!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Informacje na eforum.erotyczne.org sa umieszczane tylko w celach edukacyjnych, wymiany doswiadczen osób pelnoletnich. Jedynie uzytkownik wysylajacy wiadomosc lub plik ponosi pelna odpowiedzialnosc za ich tresc. Jezeli wynikna z tego konsekwencje prawne RP, eforum.erotyczne.org moze przekazac wszelkie informacje upowaznionym organom na temat danego uzytkownika oraz pomoc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawa o ochronie danych osobowych eforum.erotyczne.org nie przekazuje informacji odnosnie uzytkownikow osobom nieupowaznionym (Ustawa z dnia 29-08-1997 o Ochronie Danych Osobowych , Dz. Ust. Nr 133, Pozycja 883). Hasla, adresy e-mail oraz numery IP sa szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytac te informacje. eforum.erotyczne.org zastrzega sobie prawo do powielania wiadomosci uzytkownikow w dowolnej przez siebie wybranej formie (w obrebie: serwisu, promocji, edukacji, etc.) pod warunkiem niemodyfikowania ich tresci. Jezeli zobaczyłes wiadomosc lub plik, ktory Twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza Twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt.